“Uw uitdaging onze expertise!”

VMSE // VMSE is uw partner als het op tijdelijke huisvesting aankomt. Ze ondersteunen u van het ontwerp van uw project tot en met de realisatie ervan. U kunt bij ze terecht voor alle soorten installaties. VMSE is VCA* gecertificeerd en bestaat al 18 jaar.

Case

De ontwikkeling van de nieuwe responsive website: een informatieve en heldere WordPress-website, gemakkelijk doorzoek- en navigeerbaar.

Voor bezoekers

Een website is ingericht om de bezoeker te begeleiden tot een inschieten van een contact-, informatieverzoek. Door het gebruik van WordPress kan er gemakkelijk via het CMS de content worden onderhouden.

Resultaat

  • Een intuïtieve website waarop bezoekers vanuit verschillende invalshoeken worden geïnformeerd voor dat ze een contactaanvraag indienen.
  • Gemakkelijk overal én vanaf elk device te raadplegen.

VMSE

Onder andere kantoorunits, zorg- en onderwijs-huisvesting. Verplaatsen van tijdelijke huisvesting is een dagelijkse activiteit van VMSE en kent weinig geheimen dankzij hun ervaring van ruim 20 jaar. Ze zijn merk onafhankelijkheid hebben veel ervaring opgedaan met alle merken in de markt.