Buro Online is een compact internetburo en is mede opgericht door Pim van der Arend. Pim heeft jarenlange ervaring in marketingcommunicatie en web en is bij alle trajecten persoonlijk betrokken. Van de kennismaking tot de oplevering van het eindresultaat. Én met passie voor het vak. “Vanuit mijn persoonlijke ervaring aan zowel (reclame)bureau- als aan MKB-klantzijde, aangevuld met de nodige cursussen (w.o. NIMA Marketingcommunicatie B), zie ik kansen MKB bedrijven verder op weg te helpen om stappen te maken te verdigitaliseren.” Wil je meer weten over Pim, klik dan op de button voor het LinkedIn profiel.

``Niet kakelen maar eieren leggen``

We zijn Flexibel, nuchter en to-the-point. “Niet kakelen maar eieren leggen.” Een Rotterdamse uitspraak die daarbij goed tot zijn recht komt. We maken ons hard voor het zichtbaar maken van je business, zonder erom heen te draaien.

Samen doen

Intensief samenwerken vormt daarbij voor ons de kern. Afhankelijk van het project zo nodig aangevuld met krachten uit ons netwerk. We werken hiervoor nauw samen met een team van freelancers en partners. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan designers, webdevelopers en creatieven. Stuk voor stuk vakidioten.

Gedacht vanuit jouw business, missie, gedachtegoed & processen bepalen we samen met jou als klant de ‘best-fit’ als we het hebben over uitstraling en middelen. Samenwerken betekent jouw betrokkenheid en já daarmee vragen we wel wat van je. Niet zonder reden. Wat levert het namelijk op? Je weet van de hoed en de rand, hebt grip, maar bent vooral ook geïnteresseerd in de oplossing waarmee je later aan de slag gaat.

Het hebben is één, maar het goed houden is twee. Een nieuw startpunt voor zichtbaar te zijn online te zijn en vooral ook te blijven! Wij helpen graag samen (online) bruggen te bouwen.