“Smart in housing…”

Van t Hof Rijnland – Vastgoedmanagement // Expert op het gebied van housing. Zowel voor huurwoningen als voor het VvE-beheer van koopappartementen bent je bij Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement op het juiste adres. Met ruim 30.000 huur – en koopwoningen één van de grootste aanbieders in Nederland.

Case

Om met je onderneming te kunnen (blijven) groeien, is het belangrijk dat je weet wat je bestaansrecht is en waar je naar toe streeft in de toekomst. Kortom: het is voor ondernemingen en ook hun medewerkers essentieel dat zij hun missie en visie helder voor ogen hebben! De uitdaging was er om de beleving van hun missie, visie en daarbij behorende kernwaarden beter te laten landen door deze te gaan visualiseren.

Resultaat

Zes pakkende visuals in de vorm van beeldende vertalingen met weinig tekst om duidelijk te maken wie Van ’t Hof Rijnland is en welke kernwaarden ze daarbij hanteren. Eén sjabloon in vijf versies om de missie en visie in beeld te brengen en waardoor er sprake van een samenhang met een versterkende werking. De afkorting SMART wordt met 5 visuals uitgelegd waarmee het voor de toeschouwer duidelijk wordt wie Van ’t Hof Rijnland is en waarvoor ze staan. Voor de kernwaarden is er een aparte versie ontwikkeld om deze helder over te brengen.

Op een manier die blijft ‘hangen’
De visuals zijn geleverd als drukwerk in kliklijsten voor op te hangen in de gangen van verschillende locaties van Van ’t Hof Rijnland.

KLANT Van ’t Hof Rijnland
OPDRACHT Marketingcommunicatie: concept, creatie (lizzil creative) en productie: visuals kernwaarden