“Ondernemende apothekers geven vorm aan hun eigen toekomst…”

NFM (Nederlandse Farmaceutische Maatschappij) // De NFM maakt dit mogelijk door in de bedrijfsvoering ondersteuning te bieden. NFM onderscheidt zich door een financieel perspectief te combineren met een farmaceutisch ondernemend perspectief.

Case

De ontwikkeling van de nieuwe responsive website: een informatieve en heldere WordPress-website, gemakkelijk doorzoek- en navigeerbaar.

Voor bezoekers

Een website is ingericht om de bezoeker te begeleiden tot een inschieten van een contact-, informatieverzoek. Door het gebruik van WordPress kan er gemakkelijk via het CMS de content worden onderhouden.

Resultaat

  • Een intuïtieve website waarop bezoekers vanuit verschillende invalshoeken worden geïnformeerd voor dat ze een contactaanvraag indienen.
  • Gemakkelijk overal én vanaf elk device te raadplegen.

NFM

Plannen realiseren bij (ver)koop en financiering van uw apotheek met hulp van bewezen ondernemers.

Een apotheek overnemen of deze overdragen aan de volgende generatie. Hulp bieden bij de financiering van een dergelijke investering. De NFM maakt deze plannen mogelijk door in de bedrijfsvoering ondersteuning te bieden. NFM onderscheidt zich door een financieel perspectief te combineren met een farmaceutisch ondernemend perspectief.

KLANT NFM
OPDRACHT Webdesign, logo ontwikkeling