“Evenwicht is blijven bewegen…”

Mobilicorpus Bekkenfysiotherapie // Een bekkenfysiotherapie praktijk voor man, vrouw en kinderen. Daarnaast worden er ook zwangerschapscursussen aangeboden.

Case

Doelstelling voor de ontwikkeling van de nieuwe responsive website & webshop: een plezierige website waar patiënten en / of cursisten snel tot de gewenste informatie kunnen komen. Geen kennisbank, maar een heldere website die aanzet tot contact- en informatieaanvraag.

Er wordt gewerkt met een mega-menu waardoor de bezoeker snel ziet waarvoor ze bij Mobilicorpus Bekkenfysiotherapie terecht kunnen. De homepage vertelt het verhaal van Mobilicorpus Bekkenfysiotherapie, het aanbod en wie erachter zit. Op de vervolgpagina’s kan er makkelijk een afspraak verzoek worden ingediend via het contactformulier in de sidebar. Tevens is er een webshop opgenomen met ondersteunende producten voor tijdens behandeling en / of cursus. Door gebruik van WordPress kan er via het CMS content onderhouden worden.

Resultaat

  • Een website met direct helder overzicht van klachten om patiënten direct antwoord te geven of ze geholpen kunnen worden bij de praktijk.
  • Een homepage met een persoonlijke en toegankelijke benadering voor een stukje vertrouwen.
  • Geintegreerde webshopmodule ter versterking aanbod en voor het het gemak van de bezoeker
  • Gemakkelijk overal én vanaf elk  device te raadplegen.

Mobilicorpus Bekkenfysiotherapie

Een bekkenfysiotherapie praktijk voor man, vrouw en kinderen in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Pijnacker. Naast de bekkenfysiotherapie kan je er ook terecht voor zwangerschapscursussen, in de vorm van een theoriecursus “Goed Bevallen” en yoga.

KLANT Mobilicorpus Bekkenfysiotherapie
OPDRACHT Webdesign, logo ontwikkeling, fotografie (Nadia Stolte Fotografie)
BIJZONDERHEDEN Integratie Webshop (Woocommerce) & betaalverwerking koppeling (Targetpay/Ideal), afspraakmodule.