“Betrouwbaar, betrokken en professioneel”

Huisman Accountants // Een karakteristiek kantoor dat op een betrouwbare, betrokken en professionele manier uiting geeft aan een veelomvattend dienstenpakket.

Case

De ontwikkeling van de nieuwe responsive (WordPress)website, gemakkelijk doorzoek- en navigeerbaar. Met een datumprikker voor het gemak.

Voor bezoekers

Een website is ingericht om de bezoeker te begeleiden tot het maken van een afspraak en/of contact-, informatieverzoek. Om de bezoeker te informeren over voor hun relevante ontwikkelingen worden kennisartikelen (premium artikelen-feed), via een externe koppeling met Informanagement, en eigen geschreven blogs ingezet. Tevens kan er gemakkelijk advies ingewonnen via verschillende contactformulieren.

Datumprikker

Om het de bezoeker wat gemakkelijk te maken, kan er via een datumprikker een afspraak ingepland worden voor vraagstukken over je onderneming of belastingzaken. Door op de vrije data de afspraak vast in te plannen, houden ze bij Huisman Accountants rekening met je komst. Wanneer het jou uitkomt.

Een opgefriste website in woord en beeld, aangevoerd door de huisstijl van Huisman Accountants vormt het uitgangspunt. Een goede indruk begint met de goede beleving op afstand. Een website die het verhaal goed vertelt van: wat, waarom, voor wie, wanneer, waar en hoe. Door het gebruik van WordPress kan er gemakkelijk via het CMS de content worden onderhouden.

Resultaat

  • Tijdsbesparing en gemak door de inzet van de datumprikker.
  • Gemakkelijk overal én vanaf elk device te raadplegen.

Toen onze vorige webhost aangaf dat onze website naar een ander platform moest verhuizen en ons vroeg op zoek te gaan naar iemand die bijvoorbeeld een wordpress website voor ons kon ontwerpen, was ik daar niet erg blij mee. Ik had weinig zin hier tijd in te investeren en berustte voor mezelf al in mijn vooroordeel dat het via een ander platform kwalitatief ook altijd minder zou worden. Niets blijkt minder waar. Pim heeft niet alleen een super website voor ons ontworpen, die weer veel meer voldoet aan de eisen van de tijd, hij heeft mij ook door het proces heen getrokken en gezorgd dat ik dit aspect van ons kantoor de juiste aandacht heb gegeven. Anno 2018 is een goed ontworpen website belangrijker dan een representatief kantoorpand. Je vindbaarheid en uitstraling online heeft een veel grotere impact, dan je met een kantoor op één unieke locatie ooit kan bereiken. Pim, heel erg bedankt!

Carina Huisman – Eigenaresse / Registeraccountant at Huisman Accountants

Huisman Accoutants

Huisman Accountants bestaat uit een team van vijf enthousiaste en deskundige medewerkers. Kwaliteit staat bij hun hoog in het vaandel. Aan een plezierige werksfeer en prettige omgang met hun cliënten hechten ze veel waarde. Met een uitgebreide ervaring binnen het MKB kunnen ze jou op een breed terrein van dienst zijn.

KLANT Huisman Accountants
OPDRACHT Webdesign, copywriting
BIJZONDERHEDEN Datumprikker, SSL, Premium Nieuwsfeed koppeling met Informanagement.