“Smart Shipping”

Erasmus Koeriers // Een koeriersbedrijf dat vanuit Rotterdam al je zendingen kan verzorgen. Regionaal, landelijk of internationaal. Van een enkel document tot grote zendingen. Voor reguliere zendingen via de snelle aanmeldservice, maar ook voor bijzondere zendingen kun je bij Erasmus Koeriers terecht.

Case

De ontwikkeling van de nieuwe responsive website: een informatieve en heldere Wordpress-website, gemakkelijk doorzoek- en navigeerbaar. Met voor medewerkers & klanten afgeschermde pagina’s waarop voor hun relevante informatie is opgenomen.

Voor klanten

Op een afgeschermde pagina kunnen klanten actuele tarieven inzien voor ritten via een doorzoekbare tabel aan de hand van een duidelijk gekaderd zoekveld.

Een website is ingericht om de bezoeker te begeleiden tot een inschieten van een contact-, informatie- of opdrachtverzoek. Door het gebruik van WordPress kan er gemakkelijk via het CMS de content worden onderhouden.

Voor medewerkers

Via een geïntegreerde planmodule (op basis van een kalenderweergave) kunnen medewerkers gemakkelijk verschillende typen werkafspraken inschieten. Tevens kunnen zij op eenzelfde pagina declaraties indienen voor de gewerkte uren.

Resultaat

  • Tijdsbesparing voor koeriers om hun werkschema te bekijken, in te plannen en declaraties in te dienen.
  • Verbeterde serviceverlening naar klanten doormiddel van actuele informatie over tarieven en aanbod aan dienstverlening.
  • Gemakkelijk overal én vanaf elk  device te raadplegen.

Erasmus koeriers

Eén van de grotere koeriersdiensten gevestigd in de regio Rotterdam, bedient een groot en divers klantenbestand, verspreid over de gehele randstad. Ze kenmerken zich door flexibiliteit, een uitgebreide en persoonlijke service in combinatie met eigen wagenpark.

Erasmus Koeriers is specialist in spoedzendingen

De niche waarin Erasmus Koeriers zich heeft gespecialiseerd is spoedzendingen. “Wij beschouwen het als een ware kunst om een aangemelde zending binnen een zo kort mogelijke tijd te vervoeren van locatie A naar locatie B. Goede logistiek, ervaring bij de chauffeurs op de weg en jezelf informeren over alles wat een snelle levering in de weg zou kunnen staan, zoals verkeersinformatie, zijn hierbij essentieel.” Erasmus Koeriers is expert op dit gebied, zowel voor nationale als internationale zendingen.

KLANT Erasmus Koeriers
OPDRACHT Webdesign
BIJZONDERHEDEN Planbord medewerkers, afgeschermde klantlogin