“Meer dan alleen uw warehouse voor al uw diepvriesproducten…”

Diepvries United // Flexibele geconditioneerde opslag voor al uw diepvriesproducten. Centraal gelegen, met aanvullende (logistieke) diensten & 65 jaar aan distributie-ervaring.

Case

De ontwikkeling van de nieuwe responsive website: een informatieve en heldere WordPress-website, gemakkelijk doorzoek- en navigeerbaar.

Voor bezoekers

Een website is ingericht om de bezoeker te begeleiden tot een inschieten van een contact-, informatieverzoek of het (online)Warehouse te bezoeken om direct te bestellen. Door het gebruik van WordPress kan er gemakkelijk via het CMS de content worden onderhouden.

Resultaat

  • Een intuïtieve website waarop bezoekers vanuit verschillende invalshoeken worden geïnformeerd voor dat ze een contactaanvraag indienen of direct via het online warehouse een bestelling plaatsen.
  • Gemakkelijk overal én vanaf elk device te raadplegen.

Diepvries United

Het doel van Diepvries United is niet om een doorsnee warehouse te zijn voor de opslag van uw goederen. Ze streven er juist naar om een partner te zijn van uw onderneming. Dit alles om u volledig te ontzorgen op het gebied van voorraadbeheer.