“Uw groothandel in diepvries- en gekoelde producten”

De Jong Diepvries BV // Een zelfstandige groothandel in diepvries producten met een logistiek centrum in Bergschenhoek en is erkend leerbedrijf en ISO, HACCP en Skal gecertificeerd. De Jong Diepvries BV heeft de logistiek volledig in eigen beheer en is in staat een groot assortiment uit voorraad te leveren.

Case

De ontwikkeling van de nieuwe responsive website: een informatieve en heldere WordPress-website, gemakkelijk doorzoek- en navigeerbaar.

Voor bezoekers

Een website is ingericht om de bezoeker te begeleiden tot een inschieten van een contact-, informatieverzoek. Door het gebruik van WordPress kan er gemakkelijk via het CMS de content worden onderhouden.

Resultaat

  • Een intuïtieve website waarop bezoekers vanuit verschillende invalshoeken worden geïnformeerd voor dat ze een contactaanvraag indienen.
  • Gemakkelijk overal én vanaf elk device te raadplegen.

De Jong Diepvries B.V.

Omdat De Jong Diepvries BV levert aan verschillende klantengroepen profiteren klanten van de enorme keuze. Zij noemen zichzelf ook wel de “Vrieskist van Nederland” met ruim 3.500 artikelen op voorraad en meer dan 35.000 artikelen te leveren. Meer dan 65 jaar ervaring en een uitstekende relatie met toeleveranciers maakt De Jong Diepvries BV een zeer flexibele en deskundige partner.

KLANT De Jong Diepvries B.V.
OPDRACHT Webdesign,
fotografie (Capital images – Chris Gorzeman)