DB Makelaars // Het makelaarskantoor waarbij het vooral draait om persoonlijke aandacht en een zo goed mogelijk resultaat.

Case

Het huis van je dromen, maar meerdere kapers op de kust. Dit vraagt om adequaat en zorgvuldig handelen. Als makelaar ontneemt DB deze zorg, adviseren en begeleiden ze je van A tot Z bij de aankoop van een nieuwe woning. Full-service dus! Met oog voor details en om verrassingen te voorkomen.

Om dit goed naar potentiële klanten over te brengen, op verschillende momenten in het proces van aan- en verkoopbemiddeling voor huizen, hebben we de social media kanalen beetgepakt en is er een iPad presentatie ontwikkeld.

Resultaat is een vernieuwde uitstraling welke in lijn is met branding van DB. Door een herkenbare stempel mee te geven aan alle postings op Instagram, Facebook en Google onderstreept dit de krachtige en frisse uitstraling van DB makelaars. Daarbij verzorgen we alle social postings (in samenwerking met RV Webdiensten).

Dezelfde lijn is doorgezet in een presentatie welke via een iPad aan klanten wordt gepresenteerd, aangezien de makelaars veel onderweg zijn. Een visuele presentatie waar we werken met voor DB ontworpen iconen, frisse beelden en puntige teksten.

KLANT DB Makelaars
OPDRACHT Social media (Design, creatie, content, monitoring): Social postings (RV Webdiensten), iPad presentatie (Vormgeving: Lizzil creative).