“Gezelligheid met een knipoog naar Oostenrijk…”

Brasserie Edelweiss // Elk moment van de dag ervaar je bij Brasserie Edelweiss de gezelligheid met een knipoog naar Oostenrijk. ‘s Ochtends wandel je binnen voor een ontbijt of een lekkere Apfelstrudel. ‘s Middags schuif je aan voor de lunch, high tea of een lekker glaasje wijn.

Case

Doelstelling voor de ontwikkeling van de nieuwe frisse website waar bezoekers van de brasserie snel tot de voor hun gewenste informatie kunnen komen en aangezet worden voor een bezoek. Ondersteund door beeldmateriaal, op basis van fotografie van een speciale food-fotograaf, om de bezoeker vast lekker te maken. De opzet is in overzichtelijke blokken die de leesbaarheid makkelijker maken.

Er wordt gewerkt met een  compacte website die het aanbod van Edelweiss snel kan overbrengen. Door naar beneden te scrollen kan er vast een indruk op afstand worden gekregen. Dit om zodoende (potentiele) bezoekers over de streep te trekken en de brasserie te gaan bezoeken.

Webshop

Naast een bezoek aan de brasserie kunnen mensen ook maaltijden bestellen via een voor Brasserie Edelweiss ontwikkelde webshop. Bezoekers kunnen zodoende gemakkelijk een bestelling plaatsen welke ze af kunnen halen bij de brasserie, maar ook thuis kunnen laten bezorgen. De maaltijd wordt kort voorafgaand aan bezorging bereid en vervolgens bezorgd.

Het gebruikte platform is WordPress. Een gebruiksvriendelijk CMS, waarmee de beheerder de website gemakkelijk kan aanpassen.

Resultaat

  • Een heldere compacte website met een duidelijke navigatie
  • Frisse en smakelijk beeldmateriaal
  • Gemakkelijk overal én vanaf elk  device te raadplegen.
KLANT Brasserie Edelweiss
OPDRACHT Webdesign, fotografie (Crave Collective), webshop
BIJZONDERHEDEN Food fotografie, reserveer booking systeem, webshop met same-day-delivery