“Blueblox, één loket voor uw tijdelijke huisvesting”

Bleublox // Gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van compleet ingerichte, turn key gebouwen voor tijdelijk, semipermanent en permanent gebruik.

Case

De ontwikkeling van de nieuwe responsive (WordPress)website, gemakkelijk doorzoek- en navigeerbaar. Met een catalogus voor het geldende aanbod aan tijdelijke huisvesting, maar ook voor geleverde gebouwen.

Voor bezoekers

Een website is ingericht om de bezoeker te begeleiden tot het maken van een afspraak en/of contact-, informatieverzoek. Om de bezoeker te informeren over het aanbod aan gebouwen of om ze te inspireren aan de hand van referenties. Tevens kan er gemakkelijk advies ingewonnen via verschillende contactformulieren.

Een opgefriste website in woord en beeld, aangevoerd door een voor Blueblox ontwikkelde huisstijl vormt het uitgangspunt. Een goede indruk begint met de goede beleving op afstand. Een website die het verhaal goed vertelt van: wat, waarom, voor wie, wanneer, waar en hoe. Door het gebruik van WordPress kan er gemakkelijk via het CMS de content worden onderhouden.

Resultaat

  • Gebruikersgemak vormt uitgangspunt. Onder andere door de inzet van heldere catalogus & duidelijke navigatie.
  • Gemakkelijk overal én vanaf elk device te raadplegen.
  • Een website met een frisse nieuwe huisstijl / branding die vertelt waarvoor ze staan.
  • Gemakkelijk te lezen met SEO-vriendelijke copy.

Met de oprichting van BlueBlox B.V. hadden we papieren bedrijf. In onze zoektocht hier ook visueel handen en voeten aan te geven zijn we uitgekomen bij Buro Online. Met Pim als aanspreekpunt hebben we binnen afzienbare tijd en binnen de gestelde deadlines een prima resultaat behaald. Een zorgvuldig ingevuld traject met als resultaat een doeltreffende website met een frisse uitstraling. Aangevoerd met een nieuw ontwikkelde huisstijl en een duidelijke inhoud. In het gehele proces van het bedenken tot en met de realisatie en implementatie is als alles naar tevredenheid verlopen. Pim werkt pragmatisch en houdt zich aan gemaakte afspraken. We zijn zeker tevreden. Goede service en lekker meegedacht. Top.

Marc Govers – Eigenaar Blueblox B.V.

Blueblox B.V.

U zoekt kant-en-klare units voor tijdelijke huisvesting? Blueblox is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van compleet ingerichte, turn key gebouwen voor tijdelijk, semipermanent en permanent gebruik.

Ze leveren schakelbare, stapelbare units, elementenbouw, schottenketen en hallen. BlueBlox is een all-in specialist; Ze zijn makelaar én bouwer. Voor de aanverwante disciplines schakelen ze hun netwerk van vertrouwde experts in.

KLANT Blueblox B.V.
OPDRACHT Concept, branding (lizzil creative), webdesign, powerpoint, copywriting (PRLT)
BIJZONDERHEDEN Catalogusfunctie (Woocommerce), SEO copywriting