“Met een steuntje in de rug, blik je vaak tevreden terug…”

Bekkenbandshop // De Bekkenbandshop heeft een groot assortiment, gebaseerd op 10 jaar praktijkervaring, met keuzewijzer of een GRATIS advies.

Case

De ontwikkeling van de nieuwe responsive webshop: een informatieve en heldere WordPress-webshop, gemakkelijk doorzoek- en navigeerbaar. Met een keuzewijzer, gebaseerd op type bekkenpijn of rugklachten.

Voor bezoekers

Een webshop is ingericht om de bezoeker te begeleiden tot het doen van een bestelling en/of contact-, informatieverzoek. Er wordt gewerkt met kennisartikelen (blogs) in combinatie met een FAQ / Veel gestelde vragen voor een stukje vertrouwen op afstand. Tevens kan er gemakkelijk advies ingewonnen via verschillende contactformulieren.

Bestellingen worden afgerekend via Ideal(Targetpay-koppeling). Naast de verzending aan een opgegeven adres kan er ook gekozen worden voor een pick-up bij nader te bepalen (o.b.v. postcode invoer) locatie (via Sendcloud).

Door het gebruik van WordPress kan er gemakkelijk via het CMS de content worden onderhouden.

Resultaat

  • Een intuïtieve webshop waarop bezoekers gemakkelijk hun producten kunnen bestellen.
  • Gemakkelijk overal én vanaf elk device te raadplegen.

Bekkenbandshop

Bekkenbanden voor alle typen bekkenpijn en rugklachten. Alle teksten en adviezen zijn gebaseerd op 10 jaar praktijkervaring en kunnen niet de garantie geven voor de eventuele oplossing van uw klachten. Iedereen is uniek, echter heeft het vele personen voor u steun en/of succes geboden.

KLANT Bekkenbandshop
OPDRACHT Webdesign, logo ontwikkeling, Illustratie: Merel van Vugt (Woelfpek)
BIJZONDERHEDEN Integratie Webshop (Woocommerce) & betaalverwerking (Targetpay/Ideal), SSL, Pick-up koppeling met Sendcloud.