“Netwerk en publiciteit in het vastgoed zorgen voor uw succes…”

MargrietHilde B.V. // Vastgoed verbinden & versterken, dat is waar MargrietHilde goed in is.

Case

De ontwikkeling van de vernieuwd logo & branding in combinatie met nieuw ontwikkelde responsive website: een informatieve en heldere Wordpress-website, gemakkelijk doorzoek- en navigeerbaar.

Voor bezoekers

Een website is ingericht om de bezoeker te begeleiden tot een inschieten van een contact-, informatieverzoek. Door het gebruik van WordPress kan er gemakkelijk via het CMS de content worden onderhouden.

Resultaat

  • Een intuïtieve website waarop bezoekers vanuit verschillende invalshoeken worden geïnformeerd voor dat ze een contactaanvraag indienen.
  • Gemakkelijk overal én vanaf elk  device te raadplegen.

Pim is alleen al om zijn “verbluffend goedemorgen”een aanbeveling waard. Om acuut vrolijk van te worden!
Maar los van alle vrolijkheid levert Pim ook gewoon goed werk. Kritisch, to-the-point en snel. Pragmatisch en altijd een oplossing paraat. Als ondernemer denkt hij goed mee met wat ik als ondernemer nodig heb. Pim heeft de afgelopen weken hard gewerkt om mijn site op te knappen en ik ben erg blij met het resultaat! En met die verbluffend goedemorgen natuurlijk 🙂

Margriet van Westenbrugge

MargrietHilde

MargrietHilde is u graag van dienst met werving & selectie van vastgoedprofessionals of de promotie van uw onderneming middels evenementen en publicaties.

KLANT MargrietHilde B.V.
OPDRACHT Webdesign
BIJZONDERHEDEN Ontwikkeling huisstijl