“Hét detacherings-en uitzendbureau voor havenpersoneel.”

Hard(t)@Work // Doet de werving en selectie, het uitzenden en detacheren van gespecialiseerd personeel voor in de logistieke en industriële dienstverlening in de Rotterdamse haven.

Case

De ontwikkeling van de nieuwe responsive (WordPress)website, gemakkelijk doorzoek- en navigeerbaar.

Voor bezoekers

Een website is ingericht om de bezoeker te begeleiden tot het maken van een afspraak en/of contact-, informatieverzoek. Onderverdeeld naar werkzoekers en werkgevers. Tevens kan er gemakkelijk advies ingewonnen via verschillende contactformulieren.

Een opgefriste website in woord en beeld, aangevoerd door de huisstijl van Hard(t) @ Work vormt het uitgangspunt. Een goede indruk begint met de goede beleving op afstand.  Gemakkelijk te onderhouden via het WordPress CMS.

Resultaat

  • een representatieve website met heldere informatie & aanbod voor beide doelgroepen.
  • Gemakkelijk overal én vanaf elk device te raadplegen.

De website van Hard(t)@Work was sterk verouderd en niet meer van deze tijd.

Via een goeie en constante communicatie heeft Pim onze behoefte en wensen weten te vangen en dat samen gebracht op onze website.

Hij heeft ideeën aangedragen waardoor wij, als bedrijf, ook weer verder na zijn gaan denken over wat wij willen vertellen aan onze werknemers en opdrachtgevers.

Door zijn verbeeldingskracht en inzet is er een geweldige website ontstaan waar wij trots op mogen zijn.

Marloes Prins – People experience lead / werving en selectie at Hard(t) @ Work.

Hard(t)@Work

Logistiek of haven gerelateerd
HARD(T)@WORK is een gespecialiseerd detacherings- en uitzendbureau. Wij brengen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar. Dat doen wij met een breed dienstenpakket; het uitzenden, de werving en selectie en het detacheren van personeel. Gespecialiseerd in de Logistieke, Industriële dienstverlening, Administratief en Financiële dienstverlening. Wij zijn actief in het gehele ARA gebied.

KLANT Hard(t)@Work
OPDRACHT Webdesign