“Financieel op orde…”

Factor Horsten // Factor Horsten is een modern, accuraat en klantgericht administratiekantoor, die ondersteuning biedt voor de startende ondernemer, zelfstandigen en klein MKB..

Case

De ontwikkeling van de vernieuwd logo & branding in combinatie met nieuw ontwikkelde responsive website: een informatieve en heldere Wordpress-website, gemakkelijk doorzoek- en navigeerbaar.

Voor bezoekers

Een website is ingericht om de bezoeker te begeleiden tot een inschieten van een contact-, informatieverzoek. Door het gebruik van WordPress kan er gemakkelijk via het CMS de content worden onderhouden.

Resultaat

  • Een intuïtieve website waarop bezoekers vanuit verschillende invalshoeken worden geïnformeerd voor dat ze een contactaanvraag indienen.
  • Gemakkelijk overal én vanaf elk  device te raadplegen.

Factor Horsten

Factor Horsten (Robert Horsten) richt zich op de boekhoudkundige en administratieve zaken voor het MKB, maar is ook inzetbaar als projectmanager, adviseur en analist binnen middelgrote organisaties. Voor eenmanszaken en ZZP’ers kan hij de volledige boekhouding verzorgen met uiteraard de aangiftes voor de OB en IB.

KLANT Factor Horsten
OPDRACHT Webdesign, SSL, E-mail
BIJZONDERHEDEN Ontwikkeling huisstijl