“Uw woning- en kantoorinrichter”

Dsign at Home // Een jong en dynamisch bedrijf binnen de woning-, en kantoorinrichting. Ze bieden een verrassend en compleet assortiment van actuele artikelen aan voor in huis of kantoor.

Case

De ontwikkeling van een responsive website: een website waar bezoekers worden geïnspireerd / geholpen worden tot goede keuzes te komen voor de inrichting van hun woning of kantoor. Met een heldere navigatie waarbij er via een side-bar navigatie, op pagina’s, gemakkelijk binnen onderwerpen geswitched kan worden naar gerelateerde informatie. Door gebruik van WordPress kan er via het CMS content onderhouden worden.

Resultaat

  • Een duidelijke, gemakkelijk doorzoekbare & informatieve website
  • Inspiratievolle website voor bezoekers met sfeervolle beelden
  • Gemakkelijk overal én vanaf elk  device te raadplegen.

Ik ben zeer te spreken over het enthousiasme en de beleving bij Pim toen wij in gesprek waren voor een nieuwe website. Hij heeft mij op een zeer vakkundige manier geadviseerd en geholpen bij het realiseren van onze nieuwe website. Zijn betrokkenheid bij mij als klant, zijn heldere aanpak, maar ook z’n flexibiliteit heb ik als erg prettig ervaren. Pim staat tevens open voor ideeën en gedachten wanneer het gaat over de lange termijn visie van mijn bedrijf. Gewoon een erg prettig persoon om mee te werken.

Jippe Douma – Directeur Dsign at Home B.V.

Dsign at Home

Een jong en dynamisch bedrijf binnen de woning-, en kantoorinrichting. Ze bieden een verrassend en compleet assortiment van actuele artikelen aan voor in uw huis of kantoor. Tevens bieden ze je een goede en eerlijke prijs, artikelen van hoogwaardig niveau evenals een complete service als het gaat om opmeten van ruimtes, bezorgen van goederen, het leggen van vloeren, het ophangen van gordijnen en raamdecoratie of het trendy maken van uw muren door deze te laten behangen. Voor ieder budget kunnen zij je helpen en adviseren.

KLANT Dsign at Home
OPDRACHT Webdesign, logo ontwikkeling
BIJZONDERHEDEN Tagstructuur, subnavigatie sidebar