“East African Travel Adventures”

African Touch // Kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en het creëren van een unieke Afrika beleving, dat is waar African Touch goed in is. Ze bieden reisprogramma’s aan die geheel afgestemd worden op jouw wensen en budget. Van kampeersafari’s en familie rondreizen tot aan honeymoons en luxe fly-inn safari’s, alles is te realiseren!

Case

De ontwikkeling van de nieuwe responsive website: een informatieve en inspirerende website, waarop met beeld en tekst het verhaal wordt verteld over het diverse reisaanbod naar Oost Afrika. Een website door ook aanzet tot contact-, offerte- en informatieaanvraag. Door gebruik van WordPress kan er gemakkelijk via het CMS content onderhouden worden.

Resultaat

  • Een visueel ingestelde website waarop bezoekers zich kunnen laten informeren en inspireren alvorens ze een contact of offerteaanvraag indienen
  • Gemakkelijk overal én vanaf elk device te raadplegen.

Ik ben zeer te spreken over de service die Pim van Buro Online mij heeft verleend. Hij heeft mij kundig geadviseerd en geholpen bij het realiseren van een nieuwe website. Zijn betrokkenheid bij mij als klant, z’n gestructureerde aanpak, maar ook z’n flexibiliteit en het geduld om technische zaken goed uit te leggen, heb ik als erg prettig ervaren.

Manon van Oldenbarneveld – Eigenaresse African Touch

African Touch

Een reis naar Oost-Afrika is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Dit deel van Afrika, met de landen Kenia, Tanzania, Oeganda en Rwanda, hebben qua natuur, landschap en cultuur zeer veel te bieden. Naast een avontuurlijke safari, een gorilla trekking, een expeditie naar de top van de Kilimanjaro of een bezoek aan een inheemse stam, kun je heerlijk wegdromen op één van de tropische eilanden voor de kust.

Je kunt op de website je laten inspireren, waarna je met een persoonlijk reisadvies (bij je thuis) tot de best fit kan komen.

KLANT African Touch
OPDRACHT Webdesign, logo ontwikkeling